Vágólapra másolva!
Román gólkirályt tesztel a Videoton labdarúgócsapata. Marian Savu 2000-ben lett a román bajnokság legeredményesebb gólszerzője, legutóbb Cipruson játszott. Az MTK szerződtette három évre Torghelle Sándort, a Kispest olimpiai válogatott csatárát. Győrbe újabb légiós, a bosnyák Danijel Krivic került.

Csatárt igazolt az MTK bajnokcsapata, miután hosszas tárgyalássorozat végén hároméves szerződést kötött Torghelle Sándorral. A Kispest olimpiai válogatott labdarúgója már be is mutatkozott a szerdai edzésen. A próbajátékon lévő szenegáli Dioptól elköszönt a szakvezetés.

A Ferencvárosnál még mindig nem dőlt el Tököli Attila sorsa. A válogatott támadó közel egy hónapja jelentette be, hogy az utolsó bajnoki mérkőzést követő történések miatt érvényes szerződése ellenére távozik a Ferencvárostól. A csatár iránt a hírek szerint öt országból van komoly érdeklődő.

Sopronban már szinte kialakult a jövő évi keret. A klub nem tartott igényt Tóth Istvánra és Lubomir Orabinecre, szerdán viszont már a kerettel edzett Milinte Árpád, a Videotontól szerződtetett kapus Pápáról két játékos gyakorol a gárdával, Sipos Norbert a Haladás korábbi középpályása, illetve Hegyi László, aki támadó poszton vethető be.

Hároméves szerződést kötött a Győri ETO FC labdarúgócsapata a bosnyák válogatott Danijel Kriviccsel. A középpályás korábban a Brotnjo és a Rijeka labdarúgója volt, az előző szezonban a Dinamo Zagreb együttesét erősítette.

Fehérváron már korábban tisztázódott, hogy kikre nem tart igényt a szakvezetés, a lista most Bekő Balázzsal és Dejan Viloticcsal bővült. A Videoton most egy román csatárt tesztel. Marian Savu még a National Bucuresti játékosaként az 1999-2000-es bajnokságban gólkirály lett (többek között Adrian Mutu előtt), majd megfordult az ukrán Sahtar Doneck és a ciprusi Apollon Limassol együttesében is.

A másodosztályú Diósgyőr új vezetőedzője Gergely Károly, a III. kerület egykori és a Balassagyarmat előző szezonbeli edzője lett.