Vágólapra másolva!
Túl korán örült a Pécs néhány szurkolója, akik résztvettek a PMFC csütörtöki első edzésén, ugyanis Tököli Attila nem szerződik a labdarúgó NB I újoncához. A PMFC-be igazolását persze csak a legvérmesebbek hitték el, mindenesetre a Ferencváros válogatott csatára Pécsett edz.

És nemcsak a pécsi felkészülés első foglalkozásán vett részt, hanem ezen a héten végig az újmecsekaljai pályán gyakorol. Az FTC-hez még érvényes szerződés köti, de a Fradi-Debrecen mérkőzés után történtek miatt már nem akar többé zöld-fehér színekben játszani.

Nyilatkozni továbbra sem óhajt senkinek sem, de azért annyit ki lehetett szedni a válogatott futballistából, hogy mindig szívesen jön Pécsre és különösen abba a stadionba, ahol a pályafutása kezdődött. Egyes hírek szerint most öt országból kapott ajánlatot, de egy friss ötlettel a ferencvárosi vezetők is előálltak: vagyis, hogy maradjon FTC-játékos, csak éppen ősztől kölcsönadják külföldre.

Döntés még nincs, de jövő héttől Tököli Attilának már más edzéshelyszínt kell keresnie, mert a PMFC NB I-es csapata leköltözik Harkányba, ahol csaknem egy hétig edzőtáborozik majd.

Horváth László