Vágólapra másolva!
Jóllehet az újpesti szurkolók, sőt a Mezey György vezette szakmai stáb is szeretné, ha Urbán Flórián visszatérne a Megyeri útra, egyelőre nincs előrelépés a válogatott védő ügyében, a ZTE ugyanis tízmillió forintért hajlandó csak megválni rutinos labdarúgójától.

Két hete ugyan már beszélgettek egymással a ZTE és az Újpest vezetői, ám a lilák pénzmozgás nélkül szerették volna visszacsábítani egykori labdarúgójukat. Urbán viszont fél évvel ezelőtt hosszabbította meg szerződését a zalaiaknál, így érthető, hogy utóbbiak nem válnának meg ingyen egyik legjobbjuktól.

Mint azt Lang József, a ZTE elnöke érdeklődésünkre elmondta, egyelőre holtponton van Urbán esetleges átigazolása, a napokban várják az újpestiek jelentkezését. Egyébként a bizonytalanságra jellemző, hogy néhányan a védő esetleges távozásának a hírére már jelentkeztek, miszerint szívesen megvennék Urbán Zalaegerszeghez közeli házát, ennek következtében a válogatott védőnek a megyei lapban kellett közzétennie, hogy a háza nem eladó.

Urbán viszont az érvényes szerződése ellenére eladó, információnk szerint a védőt a ZTE tízmillió forintért már elengedné Újpestre. Kérdés, hogy Újpesten méltányosnak, pontosabban kifizethetőnek tartják-e a válogatott védő vételárát.

Bánki József