Vágólapra másolva!
A Ferencváros egyéves szerződést kötött Aleksandar Joviccsal, jelenleg a soproni Javrujant csábítja. A Videoton szerződtette a szlovák Medvedet, a Debrecen bosnyák csatárt tesztel. Pinte Attila a szlovák másodosztályú Bacsfán folytathatja pályafutását, a Szatmárnémeti B ligás együttese Kiprich Józsefet szeretné megnyerni vezetőedzőnek.

Újabb egy évvel meghosszabbította szerződését Aleksandar Jovic, a Ferencváros szerb csatára. A csatárnak több ajánlata (ZTE, Videoton, Újpest, MTK) is volt - a Zalaegerszeg ráadásul a Ferencvárosnál kedvezőbb anyagi feltételeket kínált -, ennek ellenére úgy döntött, hogy még egy évig az Üllői úton marad. A zöldek másik kiszemeltje a Matáv-Sopron örmény játékosa, Eguija Javrujan, aki már tárgyalt is a vezetőkkel.

Sopronban a négy új szerzemény, Grósz Róbert (Siófok), Cseke László (Békéscsaba), Hegyi László és Sipos Norbert (mindkettő Pápa) napokon belül hivatalosan is az együttes tagja lehet.

Újpesten szakmai szempontok szerint már szerződtetnék a próbajátékon lévő ballábas szerb védőt, Bojan Markovicot, a végleges döntést azonban csak az anyagiak ismeretében hozza meg a klub.

Szlovák csatárral erősödött a Videoton: Tomas Medved 1973. december 31-én született, különböző szlovák klubok mellett a Bundesliga másodosztályában is játszott az Ulm csapatában. A játékos 2+1 éves szerződést kötött a fehérváriakkal.

Továbbra is a Debrecennel készül Hadis Zubanovic, a bosnyák csatárról, aki korában megfordult a török Istambulspor együttesében még nem döntött a klubvezetés. Szintén a napokban dől el, hogy Csehi Zoltán a DVSC-nél folytatja-e a pályafutását.

A szlovák másodosztályban folytathatja pályafutását Pinte Attila. A Fradi egykori labdarúgója jelenleg a másodosztály egyik újoncánál készül, s bár elképzelhető, Cipruson folytatja a játékot, nem zárható ki, hogy az őszi szezont végül Bacsfán tölti.

A Szatmári Friss Újság információja szerint a román másodosztályban szereplő Olimpia csapata a korábbi magyar válogatott labdarúgót, Kiprich Józsefet szeretné megnyerni edzőnek. Kiprich a hét elején Mircea Petrescu, Hollandiában élő futballmenedzser révén Szatmárnémetibe érkezik, és megbeszéléseket folytat majd Mircea Govorral arról, hogy milyen szerepet vállalhat az Olimpiánál.