Vágólapra másolva!
Két, eddig is fővárosi csapatban szereplő labdarúgóval kötött szerződést az FTC: Marius Sasu Kispestről, míg Rósa Dénes Újpestről igazolt az Üllői útra.

Képgaléria a Fradi felkészüléséről

Csütörtökön a Ferencváros szerződtette Marius Sasut és Rósa Dénest. Mindkét játékos hiányposztra érkezett, hiszen előbbit támadóként, míg utóbbit szélső középpályásként tudja használni a Ferencváros szakmai stábja.

Marius Sasu két és fél éve érkezett Magyarországra, a 28 éves román csatár azóta 71 élvonalbeli mérkőzésen 30 gólt szerzett. A legjobb évét a 2001/2002-es bajnoki idényben zárta, amikor 16 gólt szerzett, emellett adott 8 gólpasszt is, így ő lett a legeredményesebb idegenlégiós hazánkban. Sasu háromszor lépett pályára a román ligaválogatottban, és egy gólt szerzett. Előző klubja a Kispest volt, ahova a Rapid Bucuresti-től érkezett.

Rósa Dénes 128 élvonalbeli meccsen 14 gólt lőtt. A jobb és bal oldalon egyaránt bevethető középpályás Győrben korábban már dolgozott Garami Józseffel. A játékos legutóbb Újpesten szerepelt, ahol három hónapot töltött, s a 26 éves középpályás az újpesti szurkolók szavazatai alapján a mezőnyjátékosok között a legjobb teljesítményt nyújtotta a tavaszi idényben a lila-fehér együttesben.

Az ftc.hu szerint mindkét játékos 2005. június 30-ig kötelezte el magát a zöld-fehérekhez.