Vágólapra másolva!
Ismét zöld-fehér mezt öltött Jagodics Zoltán, a Haladás és a Ferencváros egykori játékosa újra Szombathelyre szerződött. Román kapust igazolt a Videoton Daniel Tudor személyében, a Békéscsabához cseh védő, Kolin igazolhat.

Válogatott védővel erősített a Haladás labdarúgócsapata. A vasi együttes szerződtette Jagodics Zoltánt, a Ferencváros egykori játékosa legutóbb Bükön játszott. Az MTK-től érkezett Némethy László, aki szintén aláírta kontraktusát. Szombathelyen edz Goran Milovanovic, a harmincéves szerb csatár az elmúlt években négy szezont húzott le a Bundesliga második vonalában, a Hannover és a Duisburg együtteseiben, majd Kínában légióskodott.

Debrecenben a Herczeg András irányította juniorcsapatból távoznak többen: Hamar Zsolt Létavértesen, Ungvári Tamás Mátészalkán, Nyíregyházán, míg Millinkhoffer György Svédországban folytatja pályafutását.

A Békéscsaba várhatóan szerződteti a cseh Kolint, míg a szakvezetés végképp elköszönt Keresztúri Andrástól, akit a hírek szerint több csapat is csábít.

Befejezte az igazolásokat a Videoton együttese is. Fehér Attila (a Bredában szereplő Fehér Csaba testvére) után a klub kétéves szerződést kötött Szabó Tiborral, aki hivatalosan még a Fradi játékosa volt. Megoldódott a kapuskérdés is, Turi Géza mellett a Dinamo Bucurestitől érkezett Daniel Tudor lesz a másik hálóőr, a román labdarúgó három évre kötelezte el magát Fehérvárra.

Egy érdekes hír az alsóbb osztályokból: a Hajdúböszörmény NB III-as labdarúgócsapata szerződtette az egykori debreceni középpályást, Vadicska Zsoltot, aki legutóbb a Nyíregyháza-Kertváros gárdáját erősítette.