Vágólapra másolva!
A labdarúgó UEFA-kupa első fordulójának első mérkőzésén érdekelt három magyar csapat közül egyedül a Debrecen tudott győzni, kisebb meglepetésre, a Varteks otthonában. Velünk megnézhetik a találkozó négy gólját és további helyzeteit csak most, csak itt.

Sokan féltették a szeszélyes Lokit a horvátországi kirándulástól, aztán Sándor Tamásék kellemes meglepetést okozva 3-1-re legyőzték a Varteks gárdáját. Jól játszva, kitárva maguk előtt a továbbjutás kapuját - ahogy a zágrábi Vecernji list című újságban fogalmaztak.

A legnagyobb példányszámú horvát napilap szerint a debreceniek kapujuk előtti szilárd és biztos védelmükkel, nagy fegyelmezettségükkel, átütő támadásaikkal, robbanékony indításaikkal, kontráikkal és elszánt győzni akarásukkal leckét adtak a Varteksnek a modern labdarúgásból.

Mindez hát képekben, jó szórakozást!

Amúgy visszavágó október 15-én. A két csapat mestere persze még nem tartja lefutottnak a párharcot, ezt bizonyítandó álljanak itt nyilatkozataik.

Drazen Besek (Varteks): "A futballt gólra játsszák, mi pedig ezen téren rendkívül gyengén teljesítettünk. A továbbjutásról nem mondtunk le, de a Debrecen kedvezőbb helyzetben van."

Szentes Lázár (Debrecen): "Sok helyzetet dolgoztunk ki, melyek közül hármat értékesítettünk, Nálunk az előny, de még nem jutottunk tovább. Kemény visszavágó vár ránk."