Vágólapra másolva!
Legutóbbi három mérkőzésén immáron az új vezetőedzővel, Kiprich Józseffel a kispadon hét pontot szerzett a Győr az NB I-ben, s egyre merészebb álmokat szövögetnek a Rába-parti szurkolók. Minimum az első hatba várják kedvenceiket, a vezetőség azonban a nemzetközi kupaszereplést biztosító helyezéssel lenne elégedett, amit kizárólag a bajnokságban érhet el az ETO, mivel a kupában - még Varga Zoltán vezetésével - kiestek a zöld-fehérek.

"Jó erőben lévő csapatot vettem át, lehet, hogy ezt a jó eredményt Varga Zoli vezetésével is elérte volna a csapat" - mondta szerényen érdeklődésünkre Kiprich József, a Győr mestere.

- Mi az, amivel elégedett volt az eddigiekben, s miben kell főként javulnia a csapatának?
- A küzdeni tudásra nem lehetett panaszom, ha kellett, "csúsztak-másztak" a játékosok a sikerért, bár elismerem, a ZTE ellen már nem annyira. Nem véletlen, hogy egyenlített a zalai együttes, ezúttal azonban sikerült kicsikarni a győzelmet, ám legközelebb nagy árat fizethetünk ezért a lazaságért. Háromgólos előnyről több mint bosszantó lett volna kiengedni a győzelmet a kezünkből. Emellett az összjátékban kell mindenképpen javulnunk, feltűnő ugyanis, hogy mennyire összeszokatlan a csapatjátékunk, a futballisták még nem ismerik kellően egymás gondolatát a pályán. Ezen minél előbb javítani kell, persze ehhez időre is szükség van.

- Mit vár a következő bajnokitól?
- Győzni megyünk Pécsre.

Bánki József