Vágólapra másolva!
Gera Zoltán mellett Marius Sasu vagy Marek Penksa lehet a kezdőcsapat tagja a Ferencváros szombati, Békéscsaba elleni bajnokiján. A listavezető szakvezetése ugyanis sem a sérült Aleksandar Jovicra, sem az eltiltott Tököli Attilára nem számíthat. Az FTC Rt. november 16-ra közönségtalálkozót szervez, ezen a szurkolók személyesen is találkozhatnak, beszélgethetnek kedvenceikkel, sőt lehetőségük nyílik fényképek készítésére is.

Két támadójára sem számíthat Garami József, a Ferencváros labdarúgócsapatának szakmai igazgatója a szombati, Békéscsaba elleni bajnokin. Aleksandar Jovic hosszú ideje sérült már, a szerb támadó Achilles-ina fáj, s hiába kezeltette az elmúlt két hétben Belgrádban, nem javult az állapota. A futballistának műtétet ajánlottak a magyar orvosok.

"Futás közben továbbra is fáj az Achilles-inam. Próbáltuk injekciókkal, gyógyszerekkel kezelni, úgy tűnik, eredmény nélkül. Nagyon szeretném elkerülni az operációt, mindent meg is teszek ennek érdekében, hiszen 31 és fél évesen nem túl ideális kés alá feküdni. Viszont szeretnék még pár évig futballozni, ezért, ha tényleg nincs más lehetőség, akkor vállalom a műtétet" - nyilatkozta Jovic a klub hivatalos honlapján.

Nem léphet pályára Tököli Attila sem, aki a Videoton elleni bajnokin megkapta harmadik sárga lapját, ezért ki egy meccset ki kell hagynia. Miután Thomas Sowunmi is sérült, Gera Zoltán ékpárja Marius Sasu vagy Marek Penksa lehet.

Az FTC Rt. a Westel támogatásával közönségtalálkozót rendez a közelmúltban megalakult Fradi Club tagjai számára. A már közel négyezer fős FC rendezvényére november 16-án (vasárnap) kerül sor a Ferencváros Kőbányai úti kézilabda csarnokában 11 és 13 óra között. A Ferencváros labdarúgói minden érdeklődőnek aláírt dedikálókártyákat és csapatképeket adnak át. Ezenkívül természetesen lehetőségük nyílik a szurkolóknak kötetlen beszélgetésre, fényképek készítésére is. Sőt, mindenki lefotózhatja vagy lefotóztathatja magát kedvenc játékosa mezében.

A Fradi TV a találkozón levetíti 2003 összes Fradi-gólját, a legizgalmasabb mérkőzések összefoglalóját, és minden érdeklődő ingyen hozzájuthat a 100% Fradi hiányzó lapszámaihoz! Több játék is lesz, melynek során eredeti, dedikált mezeket lehet nyerni. A helyszínre érkező első 450 felnőtt Fradi sört kap, míg a gyermekek a Pölöskei szörp termékeivel frissíthetik magukat.