Vágólapra másolva!
Hosszú ideje nem voltak annyian a Ferencváros hazai bajnoki mérkőzésén, mint szombaton, az Újpest elleni rangadón. A derbit a zöldek 2-1-re megnyerték, Garami József vezetőedző pedig köszönetét fejezte ki a riválisnak, hogy úgy nyilatkozott, a pontok sorsának mindig a pályán kell eldőlnie.

"Izgalmas, eseménygazdag mérkőzésen, az elején kiegyenlített játék zajlott a pályán, a rendkívül erős játékosállománnyal rendelkező FTC jól használta ki helyzeteit, ez döntött. Gratulálok a Ferencvárosnak!" - értékelt a lefújást követően Mezey György, az Újpest mestere.

"Rangadóhoz méltó, nagy iramú mérkőzés volt, s külön örülök annak, sőt jólesett számunkra, hogy az Újpest játékosai, edzői és vezetői egyaránt úgy nyilatkoztak a meccs előtt, miszerint a pályán kell eldőlnie a pontoknak. Mivel Mezey György is az MLSZ elnökségének a tagja, talán az ő révén is kapunk egy szavazatot ez ügyben. Csapatomnak szeretném megköszönni ezen a rengeteg nehézséggel teli őszön mutatott helytállást. A szerzett pontok alapján a tabella elején vagyunk, s ami legalább ennyire fontos, ez a csapat alkalmas arra, hogy tavasszal is jól szerepeljen" - vélte Garami József.

Bánki József

[origo]