Vágólapra másolva!
A spanyol másodosztály élcsoportjában található Almeria együttese érdeklődik Dragóner Attila, az FTC válogatott védője iránt. Érdekesség, hogy a spanyol csapatban játszik Horváth Ferenc, így amennyiben létrejön a klubcsere, Dragóner ismét együtt futballozhat hajdani ferencvárosi társával. A zöldektől télen Tököli Attila is külföldre távozhat, főként, ha megfelelő összeget ajánlanak a gólerős támadóért.

Egy menedzseren keresztül értesült a Ferencváros az Almeria érdeklődéséről, amiről Dragóner is hallott, ám vele még senki sem beszélt ez ügyben. A védő egyébként hétfőn este hagyhatta el a kórházat, ahol vírusos gyomorfertőzéssel kezelték.

A válogatott labdarúgó egyelőre szeretne részt venni a levezető tréningeken, s különben is, a spanyoloknak előbb a Fradi vezetőivel kell dűlőre jutniuk, majd utána tárgyalhatnak a játékossal. Az Almeria együttesének vezetői egyébként elégedettek Horváth Ferenc teljesítményével, ezért is merült fel újabb magyar futballista, Dragóner Attila szerződtetése.

Az Üllői útról távozhat Tököli Attila is, akiért szép összeget remélnek a zöld-fehérek, amelyből orvosolhatják a szakosztályt az elmúlt hónapokban terhelő anyagi gondokat.

Bánki József