Vágólapra másolva!
A vasárnapi szegedi teremtorna küzdelmeiből a Ferencváros magabiztosan, veretlenül jutott a debreceni fináléba. A zöld-fehérek teljesítményéről és reményeiről Dragóner Attila, a Fradi válogatott középhátvédje beszélt.

"A kemény alapozás közepette is komolyan készültünk a teremtornára, aminek meg is lett az eredménye" - kezdte Dragóner. "Úgy érzem jó teljesítménnyel, megérdemelten végeztünk a csoport élén, azaz megérte komolyan vennünk a fellépést. Egyébként remek hangulatban zajlottak a meccsek, számunkra külön örömöt jelentett a szép számú Fradi-tábor jelenléte és harsány biztatása. Ezek után nem is lehet más a célunk, mint a végső siker, vagyis Debrecenbe nem egy kellemes hétvége céljából, hanem a tornagyőzelmért utazunk. Szerintem a debreceni döntőre hasonlóan nagy számban kísérnek el bennünket szurkolóink, így a nagyszerű hangulat ismét adott lesz."

"Ugyanakkor azt is el kell mondanom, hogy Fehér Miklós tragédiája miatt nem igazán tudtunk örülni a szegedi sikernek, ugyanis mindannyiunkat nagyon lesújtott a vidám és fiatal csatár halála. Szinte hihetetlen, hogy nemrég még együtt viccelődtünk a válogatottban, s már nincs közöttünk."

Bánki József