Vágólapra másolva!
Kedden reggel Budapestről indult útnak a DVSC-MegaForce labdarúgó-együttese, amely a klub történetének talán legfontosabb mérkőzését vívja csütörtök este Bruges-ben az UEFA-kupa harmadik fordulójának első mérkőzésén.

Kétórás repülés után kedden délelőtt rendben megérkezett a DVSC-MegaForce labdarúgó-együttesét szállító repülőgép Brüsszelbe. A klub hivatalos honlapja beszámolt arról, hogy a csapat gépe reggel 6.10-kor indult Ferihegyről, és két óra elteltével landolt Belgiumban. Innen busszal utazott a társaság Knokke-Heistbe, egy tengerparti kis településre, ahol az elkövetkezendő pár napot töltik majd játékosaink.

A 18 fős utazó keretben sérülés miatt nem kapott helyet Selymes Tibor és Böőr Zoltán, az új igazolás, Bogdanovic pedig azért maradt itthon, mert a szerb támadó nem játszhat UEFA-kupa mérkőzésen.

A csapat egy ciprusi edzőtáborral készült a nagy megmérettetésre, a szigetországban hét meccsen három győzelmet aratott, négyszer viszont vesztesen hagyta el a játékteret

Szentes Lázár vezetőedző megtekintette a Bruges együttesét élőben is, a Debrecen Televíziónak el is mondta véleményét "Lehetett látni ellenfelünkön, hogy tíz játékosa a válogatottban játszott, nem voltak olyan fittek. Viszont mi erre nem alapozhatunk, nekünk azt a fajta játékot kell játszanunk nagyon-nagyon hatékonyan, amit elterveztünk, és hogyha nem hibázunk, akkor érdekes dolgok is történhetnek a pályán" - vélekedett a tréner.

A belga klub nem hivatalos honlapja beszámol a magyar szurkolók érkezéséről, az UEFA által biztosított 1418 jegyet "invázióként" fogja fel a weboldal készítője. A Bruges együttesében Saeternes, Verheyen és Stoica is sérüléssel bajlódik.

A visszavágóval kapcsolatos hír, hogy a találkozó a Sport1 kérésére március 3-án nem 18, hanem 19 órakor kezdődik majd.