Vágólapra másolva!
Balszerencsés időszakot él mostanában Böőr Zoltán, a Debrecen válogatott futballistája. A középpályás ugyanis szerdán, miután két hónapos sérüléséből felépülve újra edzésbe állt, egy rossz mozdulat következtében részleges térdszalag-szakadást szenvedett. Böőr szomorúan vette tudomásul: számára ez a szezon már elment.

- Teljesen egészségesnek érezte magát, amikor újra edzésre jelentkezett? - kérdeztük Böőr Zoltánt.
- Igen, semmilyen fájdalmat nem éreztem, viszont a sáros talajon egy rossz mozdulat következtében megbicsaklott a térdem, s azonnal éreztem, nagy a baj. Később kiderült, az oldalszalagjaim részlegesen elszakadtak.

- Ismét műteni kell?
- Ezt még nem tudom. Hétfőn Budapesten Hangody professzor megvizsgál, és utána dől el, mikor mehetek Belgrádba, egy térdspecialistához, aki a Milan és a Lazio orvosaival is állandó kapcsolatban van. Nem érdekel, mennyibe kerül, szeretnék minél gyorsabban meggyógyulni.

- A hét végén már úgy tervezte, hogy pályára lép?
- Igen, a juniorcsapatban mindenképpen szerettem volna játszani, sajnos erre már ott sem lesz lehetőségem ebben a szezonban. Ugyanakkor bármilyen fura, mégsem vagyok elkeseredve, hiszen korábban sem volt teljesen rendben a lábam, most legalább a végére járunk ennek az egésznek. Szeretném, ha ősszel tökéletesen egészségesen vághatnék neki az idénynek. Ez a szezonom sajnos elment, pedig nagyon szerettem volna a Lokival bajnoki címet ünnepelni, ráadásul a válogatottban is sorra jönnek a fontos meccsek, s lemaradok a brazilok elleni örök élményt jelentő fellépésről is, ám mint mondtam, mégsem ezzel foglalkozom, hanem a minél gyorsabb felépüléssel.

Bánki József