Vágólapra másolva!
Szerdán a rájátszás harmadik, összességében a 25. fordulóval folytatódik a labdarúgó Arany Ászok Liga, s a legnagyobb csata Debrecenben várható: a bajnoki címért küzdő hazaiak ellenfele a címvédő s vasárnap a Ferencváros elleni rangadót 1-0-ra megnyerő MTK lesz.

A Debrecen és az MTK most játssza 59. élvonalbeli találkozóját. A vendéglátó együttes 16 győzelmet ünnepelhetett eddig, 10 döntetlen mellett a fővárosi kék-fehérek 32 sikert könyvelhettek el. Debrecenben most következik a 31. összecsapás, 10 hazai siker és 6 döntetlen mellett 14 vendéggyőzelmet jegyeztek eddig.

Vukmir három meccset kapott
A Magyar Labdarúgó Liga fegyelmi bizottsága kedden döntött a vasárnapi MTK-Ferencváros rangadón kiállított négy játékos ügyében. A legsúlyosabb büntetéssel a zöld-fehérek védőjét, a Füzi Ákos megütéséért piros lapot kapott Dragan Vukmirt sújtotta, ő három mérkőzésen nem szerepelhet. A Lipcsei Pétert megsértő Torghelle Sándor (MTK) két, míg a szabálytalanság miatt kiállított Bognár Zsolt és Sorin Botis egy-egy összecsapást kénytelen kihagyni.


Budapesten ezúttal két találkozóra kerül sor, az Újpest esélyesként fogadja a Matáv-Sopront, a másik összecsapáson azonban minden elképzelhető. Az FTC-ben ugyanis biztosan nem szerepelhet a vasárnap kiállított Bognár Zsolt, Dragan Vukmir és Sorin Botis, vagyis Pintér Attila vezetőedzőnek teljesen új védelmet kell kialakítania a Balaton FC ellen. Ráadásul a siófokiak már többször okoztak meglepetést az Üllői úton, a legutóbbi két alkalommal egyaránt három ponttal távoztak.

Az alsóházban Pécs-Haladás, Győr-Békéscsaba, illetve ZTE-Videoton találkozókra kerül sor.

(MTI)