Vágólapra másolva!
A listavezető Ferencvárost üldöző Balaton FC és Debreceni VSC-MegaForce nem bírt egymással az Arany Ászok Liga 26. fordulójában, így döntetlen született a Siófokon. Meglepetésre a címvédő MTK FC hazai pályán kapott ki a Soprontól. Az alsóházban ismét bukott a Haladás, ezúttal a Videoton ellen, a Győr legyőzte a Zalaegerszeget, míg ikszet hozott a Pécs békéscsabai fellépése.

Arany Ászok Liga, 26. forduló, felsőház:
Balaton FC - Debreceni VSC-MegaForce 1-1 (1-1)
Siófok, 3500 néző
vezette: Szarka
Balaton FC: Csernyánszki - Radics, Hegedűs, Kuttor, László - Mészáros, Virág, Kovács P. (Sipeki 70.), Usvat - Bajevszki (Csordás 59.), Sitku
Debreceni VSC-MegaForce: Tomic - Nikolov (Bernáth 74.), Éger (Szekeres 77.), Flavio Pim, Szatmári - Dombi, Habi, Sándor, Halmosi - Bogdanovic (Andorka 67.), Kiss
gól: Hegedűs (9.), illetve Bogdanovic (26.)
sárga lap: Usvat (51.), Csordás (79.), illetve Bogdanovic (26.), Flavio Pim (77.)

9. perc: Hegedűs 22 méterről szabadrúgásból a bal felső sarokba csavart (1-0).

13. perc: Bajevszki cselezgetett a 16-oson belül, a védők nem tudtak felszabadítani, s a labda a felfutó Kovács elé került, aki 18 m-ről a keresztlécet találta el.

26. perc: a lesre játszó hazai védők közül Bogdanovic lépett ki egy indítással, majd 19 m-ről a kifutó Csernyánszki fölött a kapu közepébe emelt (1-1).

82. perc: Szatmári középreívelését Sándor az 5-ös sarkáról fejelte kapura, de Csernyánszki bravúrral hárította a léc alá tartó labdát.

89. perc: Sándor futott el a bal oldalon, majd beadását az érkező Dombi óriási helyzetben egyedül fejelhetett kapura, de 5 m-ről fölé bólintott.

A színvonalas első játékrészben a hazaiak többgólos előnyt szerezhettek volna, ám a Debrecen egyetlen lehetőségét gólra váltotta, így döntetlennel vonultak a csapatok az öltözőbe. A második félidőben kevesebb helyzet alakult ki, s a vendégek játszottak mezőnyfölényben. Mivel egyik gárda sem talált be, így maradt a döntetlen.