Vágólapra másolva!
A szurkolók beszélgetésre invitálták az Újpesttől elszenvedett vereség után a ferencvárosi futballistákat, eközben a csapat a szerdai, Honvéd elleni kupadöntőre készül, amelyen visszatérhet a sérüléséből felépült Gyepes és Kapic.

Nehezen emésztették meg a ferencvárosi szurkolók az Újpest elleni vereséget, de leginkább a mutatott játékot, aminek következtében beszélgetésre invitálták a labdarúgókat. Ezen a találkozón Pintér Attila vezetőedző mellett az összes futballista részt vett, s bár a megbeszélésen erős kritikák is elhangzottak, a végén a felek az összefogás és a kupadöntő sikerének reményében köszöntek el egymástól.

Egyébként továbbra is téma volt, hogy vajon Gera Zoltánt miért cserélte le edzője a rangadó szünetében, amire Pintér Attila a csatár válogatottban és a Fradiban nyújtott rossz teljesítményét hozta fel érvként, ám szűkebb berkekben elterjedt az Üllői úton, hogy a lilák elleni mérkőzés félidejében a tréner erősen bírálta a technikás játékos produkcióját, mire Gera visszaszólt, s többek között ez is közrejátszott lecserélésében.

Eközben persze a csapat készül a szerdai, Puskás Ferenc-stadionban rendezendő kupadöntőre, amelyen visszatérhet a sérüléséből felépült Gyepes Gábor és Adem Kapic. Rájuk óriási szüksége is van Pintér Attilának, csakúgy, mint az Újpest ellen eltiltás miatt nem szerepelt Dragan Vukmirra és Kiss Györgyre.

A Ferencváros egyébként eredetileg tízezer jegyet igényelt a kupafináléra, ám csak ötezret kapott, amit máig lehet az Üllői úti pénztárakban megvásárolni, keddtől pedig a Puskás-stadionnál válthatók meg a belépők.

Bánki József

[origo]