Vágólapra másolva!
Elmondása szerint április óta nem kapott pénzt, és mostanában kommunikálni sem tud a Békéscsaba vezetőivel Supka Attila, a csabaiak volt vezetőedzője.

"Április óta nem kaptam pénzt a klubtól, de ennél is nagyobb baj, hogy hosszú idő óta nem tudok kommunikálni sem a békéscsabai vezetőkkel az elmaradt járandóságomról" - mondta Supka, jogi képviselője, dr. Bagdi László pedig hozzátette: "A klub vezető szerint azért szüntették meg Supka Attila megbízói szerződését, mert eltiltották edzői feladatai gyakorlásától. Ezzel szemben a Magyar Labdarúgóliga a trénert nem tiltotta el hivatása gyakorlástól. Igaz, hogy három hónapig a mérkőzéseken nem ülhetett a kispadon, de a mérkőzéseken megjelenhetett, az edzéseket vezethette, ráadásul az Előre FC-vel az edzői feladatok ellátására szerződött Stadion 2000 kft. máig nem mondott fel Supka Attilának. Mostanáig egyszerűen nem tudtunk leülni tárgyalni az Előre FC illetékeseivel, mintha tudomásul sem vennék ezt az ügyet. Mivel Supka Attila felé jelentős a klub tartozása, várjuk a lehetőséget a békéscsabai vezetőkkel való tárgyalásra."

Kerekes Györgyné, az Előre FC ügyvezetője készségesen állt rendelkezésünkre, ám mondandója lakonikus volt: "Velünk mindig lehet kommunikálni, Supka Attila fordult először ügyvédhez, azóta a jogi képviselőké az ügy, mi csak követjük az eseményeket. Sajnálom, hogy volt edzőnk így szeretne bármit elérni."

Eközben a csabaiak Vágó Attila vezetőedző irányításával készülnek a bajnokságra, és a csapathoz folyamatosan érkeznek próbajátékra horvát futballisták.

Bánki József