Vágólapra másolva!
A Videoton vendégeként is begyűjtötte a három pontot a Ferencváros együttese az Arany Ászok Liga harmadik fordulójának szombati játéknapján. Az Újpest nem bírt a Kaposvárral, míg a Vasas simán kikapott Békéscsabán.

Arany Ászok Liga, 3. forduló:
Nyíregyháza - Matáv FC Sopron 2-2 (1-1)
Nyíregyháza, 2500 néző, v.: Szabó
Nyíregyháza: Németh - Lakatos, Ambrusz (Laskai 54.), Szatke, Pintér A. - Csillag, Némedi, Hegedűs, Bánka (Cipf a szünetben) - Rob, Nikolic (Kozma 68.)
Sopron: Molnár - Földvári, Debnár, Szekeres, Hanák - Lazic (Sira a szünetben), Bagoly, Pintér Z. (Balaskó 63.), Fehér Z. - Bárányos (Szabó 76.), Tóth M.
gól: Csillag (13.), Nikolic (64.), illetve Tóth M. (28.), Balaskó (69., 11-esből)
sárga lap: Fehér Z. (5.), Sira (65.)

13. perc: Rob kiugratta a jobb oldalon előretörő Csillagot, aki 14 m-ről a jobb felső sarokba bombázott (1-0).

28. perc: Hanák balról középre gurított, Tóth M. pedig 9 m-ről az üres kapuba helyezett (1-1).

64. perc: Csillag jobb oldali szabadrúgása után Szatke lefejelte a labdát, a berobbanó Nikolic pedig 4 m-ről a kapu közepébe lőtt (2-1).

68-69. perc: Bárányos jobb oldali szögletét követően Kozma kezére pattant a labda. A megítélt 11-est Tóth M. értékesítette, a játékvezető azonban újrarúgatta, mert több játékos idő előtt bemozdult. Másodszor már Balaskó állt a labda mögé, aki a jobb alsó sarokba helyezett (2-2).

84. perc: Kozma bal oldali szöglete után Hegedűs továbbcsúsztatta a labdát, Rob pedig 13 m-ről a keresztlécre fejelt.

A közepes iramú és színvonalú mérkőzés első 45 percében a vendégek birtokolták többet a labdát, s az egyenlítést követően több nagy lehetőségük is adódott, ám egyiket sem sikerült értékesíteni. A jól kezdő hazaiakat megfogta a bekapott gól, csak elvétve tudtak veszélyeztetni.

A folytatásban mozgalmasabbá vált a játék, felváltva forogtak veszélyben a kapuk. A feljavult Nyíregyháza mindent megtett a győzelemért, egy balszerencsés mozdulat azonban szertefoszlatta reményeit.