Vágólapra másolva!
A labdarúgó Arany Ászok Liga 6. fordulójában a Kaposvár a Ferencváros legyőzése után kis híján Debrecenben is meglepetést okozott, a hajdúságiak azonban az utolsó tíz percben megfordították a mérkőzést és begyűjtötték a három pontot. A Győr biztosan nyert otthon a Békéscsaba ellen, a Diósgyőr egy hét után vereséggel tért vissza Kispesten, a Pécs az MTK, a Pápa a Vasas ellen diadalmaskodott hazai pályán, a Fehérvár zalaegerszegi vendégjátékán pedig nem született gól.

Arany Ászok Liga, 6. forduló:
Győri ETO FC - Előre FC Békéscsaba 2-0 (1-0)
Győr, 2500 néző
vezette: Vad II
Győr: Stevanovic - Regedei (Horváth R., 62.), Stark, Kartelo - Pomper, Jäkl, Vincze O., Varga, Tóth P. - Priskin (Peric, 62.), Nicsenko (Balás, 80.)
Békéscsaba: Simunic - Schindler, Vilotic, Funk - Balog, Paróczai (Udvari, 46.), Simon, Lázok (Tóth Gy., 41.), Vasiljevic, Ursz (Kulacsik, 75.) - Potemkin
gól: Vincze (29., 11-esből), Peric (66.)
sárga lap: Stark (74.), illetve Lázok (17.), Schindler (60.)

18. perc: Priskin visszagurítása után Pomper 18 méteres bombája a felső lécről vágódott az alapvonalon túlra.

29. perc: Vilotic hátulról fellökte Priskint a békéscsabai kapu előterében: 11-es. A büntetőt Vincze lőtte a kapu jobb oldalába (1-0).

32. perc: Varga átadása után Priskin jó helyzetben a kifutó Simunicba lőtt, a kipattanó labdát Pomper a kapu mellé küldte.

61. perc: Vincze 23 méteres szabadrúgása alig kerülte el a bal sarkot.

66. perc: Pomper átadását Peric 10 méterről lőtte rá, a labda a jobb kapufáról pattant a hálóba (2-0).

Az első félidőben végig fölényben játszott a hazai csapat, ám gólt csak büntetőből tudott szerezni a lelkesen védekező Békéscsaba ellen. Szünet után gyors góllal növelte előnyét a Győr és ezzel gyakorlatilag el is dőlt a három pont sorsa. Az ETO könnyű győzelmet aratott a sportszerűen küzdő Békéscsaba ellen.