Vágólapra másolva!
Eddig sem zajlott eseménytelenül ez a hét magyar futballban, hiszen két csapatnál edzőváltás történt, rendeztek egy meglepetésekkel tarkított kupafordulót, ráadásul a hétvégi bajnoki találkozók sem ígérkeznek érdektelennek.

A múlt alapján leginkább a címvédő és listavezető Ferencváros Vasas elleni mérkőzése emelkedik ki. Fokozhatja az érdeklődést a találkozó iránt, hogy a hazaiak kispadján most debütál a bajnokságban Egervári Sándor, akit kedden neveztek ki a gyenge eredmények miatt hétfőn menesztett Tamási Zsolt helyére.

Izgalmasnak ígérkezik még a mezőny egyetlen veretlen, de komoly anyagi gondokkal küzdő csapatának, a Zalaegerszegnek a budapesti fellépése. A ZTE-t az eddig hullámzóan teljesítő MTK fogadja.

A forduló nyitómérkőzése keleti rangadó lesz, ráadásul a Nyíregyháza - amely a Zalaegerszeghez hasonlóan szerdán kiesett a Magyar Kupából egy harmadosztályú csapattal szemben - kispadján most mutatkozik be a pontvadászatban a Détári Lajos, Szabó András duó. Az újonc azt a Debrecent fogadja, amelynek vezetőedzőjét, Szentes Lázárt kikezdték a Loki-szurkolók.

(MTI)