Vágólapra másolva!
Érdekes hírt szellőztetett meg a Daily Star Sunday, a brit lap ugyanis úgy tudja, Gianluca Vialli, a Chelsea egykori játékosa, majd menedzsere hajlandó lenne beszállni a másodosztályban vitézkedő Millwall vezetésébe. Az olasz klasszis utoljára 2002 nyarán vállalt szerepet a labdarúgásban, akkor a Watford kispadjáról állt fel.

A hírek szerint a Ferencváros UEFA-kupa-ellenfelének elnöke, Theo Paphitis a szezon végén visszavonul, Vialli pedig hajlandó lenne hárommillió fontot áldozni a Millwallért. Amennyiben létrejönne a nagy üzlet, Vialli ismét együtt dolgozhatna Dennis Wise-zal és Ray Wilkinsszel.

Az üzletet egyelőre éppen egy olasz állásajánlat fenyegeti, a hírek szerint Vialli ugyanis szerepel az AS Roma listáján, a szakember Arrigo Sacchival és Luigi del Nerivel együtt esélyes a fővárosi csapat kispadjára.

A Millwall a hét végén a Rotherham otthonában játszott 1-1-et, pedig Ifill révén még a vezetést is megszerezte a 77. percben, a lefújás előtt három perccel Sedgwick egyenlített. A Millwall a következő összeállításban szerepelt: Stack - Lawrence, Livermore, Ward (Dunne, 89.), Simpson - Muscat, Ifill, Wise, Elliott (Cogan, 56.) - Harris, Dichio (Morris, 76.).

A Ferencvárosban két helyen lehet majd változás a Vasas elleni összecsapáshoz képest: Adem Kapicra eltiltás miatt nem számíthat a szakvezetés, míg a védelembe visszatérhet Sorin Botis.

"Botis a Vasas ellen nem kapott lehetőséget - így frissebb lehet a többieknél -, az angolok ellen viszont hasznos lehet a játéka. Prágában is remekül futballozott, de Londonban is megbízható teljesítményt nyújtott, köszönhetően kiváló fejjátékának, amire csütörtökön is nagy szükség lehet" - nyilatkozta László Csaba vezetőedző a klub honlapján.