Vágólapra másolva!
Az Arany Ászok Liga nyolcadik fordulójában megszerezte első győzelmét a Diósgyőr a Békéscsaba ellen, a Debrecen biztosan verte a Vasast, a Zalaegerszeg kiütötte a Kaposvárt, míg az MTK Kispestről, a Fehérvár Győrből, a Nyíregyháza pedig Pécsről hozta el az egyik pontot.

Arany Ászok Liga, 8. forduló:
Budapest Honvéd - MTK Budapest 1-1 (0-1)
Bozsik-stadion, 2500 néző
vezette: Juhos
Honvéd: Oraze - Vámosi, Budovinszky, Mészáros - Dobos, Bábik, Vadócz, Vén (Dancs, 55.), Horky - Herczeg (Bojtor, 46.), Drobnjak (Stamenic, 89.)
MTK: Végh - Balogh, Lambulic, Juhász (Rodenbücher, 75.), Pollák - Bori, Horváth, Jezdimirovic, Füzi - Kanta J., Silva (Illés, 60.)
gól: Vámosi (71.), illetve Silva (44.)
kiállítva: Budovinszky (65.)
sárga lap: Vámosi (50.), illetve Jezdirimovic (31.)

23. perc: Budovinszky merészkedett előre a bal oldalon, s 10 méteres, rövid sarokba tartó lövését Végh csak üggyel-bajjal tudta hárítani.

35. perc: Drobnjak 20 méteres bombája csak centikkel kerülte el a jobb felső sarkot.

44. perc: Silva ugrott ki a hazai védők közül, 8 méteres lövésébe Oraze csak beleérni tudott, így a labda a jobb felső sarokba vágódott (0-1).

53. perc: Kanta 10 méterről, tiszta helyzetben lőhetett, de Oraze bravúrral hárított, a kipattanóból Kanta ismételhetett, ám ismét a hazai kapust találta el.

65. perc: Budovinszky törlesztésből szándékosan, kíméletlenül felrúgta Horváthot, s ezért Juhos játékvezető egyből kiállította.

71. perc: Jobb oldali szögletet követően Vámosi 7 méterről a bal felső sarokba fejelt (1-1).

A tapogatózás jegyében telt a mérkőzés első 10 perce, majd a Honvéd ragadta magához az irányítást, ám ez nem nyilvánult meg helyzetekben. A vendégek teljesen váratlanul, első igazi támadásukból szerezték meg a vezetést a félidő hajrájában.

A folytatásban nem a hátrányban lévő Honvéd akarata érvényesült, ugyanis a vendégek átvették a játék irányítását. Budovinszky kiállítása azonban ismét a hazaiakat pörgette föl, aminek eredményeként Bognár György együttesének sikerült kiegyenlítenie, így igazságos döntetlen született.