Vágólapra másolva!
Nem tett le azon elképzeléséről az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Leeds United együttese, hogy magyar játékost szerződtessen. A nyári átigazolási szezon végén Simek Pétert, az Újpest válogatott középpályást szerette volna megszerezni a csapat, most pedig szintén a lilák játékosa, Kőhalmi András került a figyelem középpontjába.

A hírek szerint a Leeds vezetői nem tettek le Simekről, ám a Sopron elleni, 4-1-es lila vereséggel záródott bajnokin mégsem a válogatott középpályás, hanem a 23 éves, nyáron a REAC-tól visszatért Kőhalmi András játéka győzte meg őket. A labdarúgó hétfőn el is utazott négynapos próbajátékra az angliai iparvárosba.

Kevin Blackwell, a Leeds főnöke úgy nyilatkozott, a csapat erősítésre szorul, így a következő két hétben legalább egy játékost szerződtetni kell az Elland Roadra. A csapattal Kőhalmi mellett még a Bastia francia labdarúgója, Philippe Delaye tréningezik.

Huszti a WBA-ban?

A Daily Mirror információja szerint a januári átigazolási időszakban elsőként a Ferencváros válogatott középpályását, Huszti Szabolcsot szerződteti a West Bromwich Albion - jelentette be állítólag a klub elnöke, Jeremy Peace.



A szakember megerősítette, csapatába gólszerzőt kell igazolni azonnal, ugyanis az utolsó négy bajnokin mindössze egyszer talált az ellenfelek kapujába a csapat. A Leeds United 11 mérkőzést követően három győzelemmel, öt döntetlennel és három vereséggel a 17. helyen áll.