Vágólapra másolva!
Az 5. fordulóból elhalasztott mérkőzésen a sereghajtó Diósgyőr megszerezte idénybeli második győzelmét a labdarúgó Arany Ászok Ligában, s ezzel elmozdult az utolsó helyről.

Arany Ászok Liga, 5. forduló, elhalasztott mérkőzés
Diósgyőri BFC - ZTE FC 2-1 (1-0)
Diósgyőr, 3000 néző
vezette: Saskőy
Diósgyőr: Kövesfalvi - Mogyorósi, Horváth T., Máté, Hornyák - Katona, Vitelki - Belényesi, Tisza (Hompoth 89.), Virág (Krajncz 73.) - Polyák (Papp G. 60.)
ZTE: Varga Z. - Kocsárdi, Sebők V., Csóka, Szamosi - Kaj (Gyánó 79.), Ljubojevic, Janjic (Babati 29.), Józsi (Koplárovics 63.) - Sebők J., Waltner
gól: Tisza (15., 72.-11-esből), illetve Waltner (69.)
sárga lap: Polyák (48.), Tisza (52.), Horváth T. (83.), illetve Janjic (16.), Csóka (80.), Sebők V. (85.)

8. perc: Virág jobb oldali szabadrúgását Máté 6 m-ről pontosan Varga Z. kezébe fejelte.

15. perc: Katona indította a bal oldalon Virágot, aki az alapvonal közeléből jól adott középre és az érkező Tisza három lépésről a léc alá lőtt (1-0).

44. perc: Sebők J. bal oldali szögletét Katona az öt és felesről "életveszélyesen" fejelte saját kapuja irányába, de Kövesfalvi még a gólvonal előtt menteni tudott.

69. perc: Koplárovics húzott el a bal oldalon, beadásába Sebők J. beleért, a labda így Waltner elé került, aki 3 m-ről, jobbal a bal felső sarokba lőtt (1-1).

72. perc: Vitelki szabadrúgásból a 16-oson belülre ívelte a labdát, amelyért Máté csatázott Csókával. A zalai védő lerántotta a diósgyőri hátvédet, 11-es. Tisza jobbal, laposan a jobb alsó sarokba lőtt (2-1).

A rendkívül szervezetten és lelkesen futballozó Diósgyőr meglepte ellenfelét, bátor támadójátékkal rukkolt elő és helyzetei alapján teljesen megérdemelten győzött a sok hibával játszó és hitehagyottnak tűnő ZTE ellen.