Vágólapra másolva!
Sem az Újpest, sem az MTK együttese nem tudta begyűjteni a papírforma alapján járó három pontot a labdarúgó-NB I 11. fordulójának szombati játéknapján: a Megyeri úton a Pécs, a Hungária körúton a Fehérvár ért el döntetlent. A Kaposvár hazai pályán kapott ki a Diósgyőrtől, míg a Győr ellen pontot mentő Nyíregyháza továbbra is nyeretlen.

Lombard Pápa FC - Debreceni VSC-MegaForce 1-1 (1-0)
Pápa, 2200 néző
V.: Saskőy
Pápa: Szép - Radics, Szekér, Farkas A., Orovecz (Szűcs M. 78.) - Kincses, Kovács P., Lászka, Germán (Vörös 82.) - Somfalvi (Stevica 72.), Medved
Debrecen: Csernyánszki - Nikolov, Éger, Komlósi, Szatmári - Habi - Dombi, Sándor T., Halmosi - Bogdanovic (Virág 66.), Kerekes (Leonardo 83.)
gól: Medved (11.), illetve Sándor T. (52.)
kiállítva: Nikolov (56.)
sárga lap: Szekér (14.), Lászka (30.), Farkas A. (54.), illetve Habi (18.), Nikolov (30.), Dombi (75.)

11. perc: Kincses végzett el szögletrúgást jobbról, Somfalvi az előtte megpattanó labdát magasan rúgta a kapu irányába, s az ötösön tartózkodó Medved a jobb sarokba fejelt (1-0).

52. perc: egy kapu előtti kavarodás után Sándor T. elé került a labda, aki mellel levette, majd 18 m-ről, a jobbösszekötő helyéről félmagasan kapura lőtt. Szép kapus a bal kapufára ütötte a labdát, a játékvezető azonban a vonalban álló partjelző intésére gólt ítélt (1-1).

56. perc: Nikolovval szemben szabálytalankodtak, a földön fekvő debreceni védő ápolása alatt belerúgott az odafutó Radicsba, amiért a játékvezető ápolása után azonnal kiállította.

A mérkőzés elején a pápaiak meglepték neves ellenfelüket és az első negyedórában akár két góllal is vezethettek volna. A Debrecen fokozatosan átvette az irányítást, de feltűnően idegesen, kapkodva játszottak a vendégek.

A 2. félidőben feszült, ideges légkörben zajlott a mérkőzés, az indulatok a játék rovására mentek, a döntetlen igazságos eredménynek mondható.