Vágólapra másolva!
Az Arany Ászok Liga 14. fordulójában a Debrecen pontokat hagyott Pécsett, mivel csak 1-1-es döntetlenre volt képes, az FTC pedig kihasználta a Loki botlását, fölényesen, 5-1-re győzött Zalaegerszegen. Meglepetésre a sereghajtó Békéscsaba győzni tudott Kaposvárott, a többi mérkőzésen a hazai csapatok domináltak, a Diósgyőr, a Honvéd és az MTK is otthon tartotta a három pontot a Sopron, a Pápa, illetve a Nyíregyháza ellenében.

Arany Ászok Liga, 14. forduló
Pécsi MFC - DVSC-MegaForce 1-1 (1-1)
Pécs, 1800 néző
v: Szarka
Pécs: Németh G. - Dienes, Szabados, Bajusz, Kóczián (Baumgartner, 60., helyette Notheisz, 82.) - Sipos, Pavicevic, Pest K., Kulcsár - Montvai (Szögedi, 69.), Horváth Gy.
Debrecen: Csernyánszki - Nikolov, Éger, Komlósi, Szatmári (Madar Cs., 74.) - Dombi, Virág, Sándor T., Halmosi - Bogdanovic (Sitku, 56.), Kerekes
gól: Montvai (18. - 11-esből), illetve Kerekes (31.)
sárga lap: Pavicevic (38., 71.), Kóczián (53.), Sipos (88.), illetve Komlósi (82.)
kiállítva: Pavicevic (71.)

18. perc: Éger a 16-oson belül hátulról lerántotta Horváth Gyulát, a megítélt büntetőt Montvai értékesítette (1-0).

31. perc: Dombi jobb oldali beívelését Kerekes 6 m-ről a jobb felső sarokba fejelte (1-1).

71. perc: Pavicevic megkapta a második sárgáját, amiért kiállították.

79. perc: Baumgartner egyedül kilépett középen, de 7 m-ről Csernyánszkiba lőtt.

Élvezetes volt az első félidő, 13 percen belül egy gyors gólváltással. Mindkét kapu többször forgott veszélyben, de előnyt egyik csapat sem tudott szerezni a szünetig.

A 71. percben tíz emberre fogyatkozott a PMFC, onnan kezdve csak védekezett, ennek ellenére több helyzete akadt, mint ellenfelének. A döntetlen igazságos eredménynek mondható.