Vágólapra másolva!
Korábban a francia Lens együttesénél járt próbajátékon, most pedig újabb két külföldi csapat hívja az Újpest FC 18 esztendős tehetségét, Feczesin Róbertet. A csatár iránt az angol Chelsea és a svájci FC Zürich is érdeklődik.

Az Arany Ászok Ligában negyedik helyen telelő lila-fehérek ügyvezető igazgatója, Gyulay Zsolt az ujpestfc.hu-n számolt be a Feczesinnel kapcsolatos hírekről: "A Chelsea együttese újra Anglia felé orientálhatja a játékost, jelenleg azonban az FC Zürich is várja őt tesztelésre. Az idő sürget bennünket, mert a futballistának január 6-án kellene elutaznia öt napra az egyik vagy a másik csapathoz."

Az elöljáró szerint az sem kizárt, hogy a támadó a Megyeri úton marad: "Felmerül a kérdés, hogy ennyi próbálkozás után adjunk-e Feczesinnek újabb lehetőséget a külföldi próbajátékra, egy azonban biztos: a napokban dönteni fogunk ebben a kérdésben is."

Mindeközben megtörtént az új év első igazolása a Megyeri úton: Urbányi István az Újpest FC utánpótláscsapatához érkezett, és a szakmai vezetői munkakört fogja betölteni.

"Nagy örömmel jöttem Újpestre, tele tervekkel, ambíciókkal. A gyermekeim már két éve itt futballoznak, ezért már volt alkalmam megélni, hogy milyen érzés az, amikor eluralkodik az emberen a lila köd. Remélem, hogy munkámmal segíteni tudom az újpesti fiatalok szakmai fejlődését" - jelentette ki a Kispest egykori játékosa.

Urbányi korábban focizott az Egyesült Államokban is, valamint dolgozott a Tatabánya klubigazgatójaként, a tévénézők pedig műsorvezetőként ismerhették meg.