Vágólapra másolva!
Immár csaknem mindegyik élvonalbeli csapat megkezdte a felkészülést az Arany Ászok Liga tavaszi szezonjára, ennek megfelelően egyre gyakoribbak a külföldről érkező próbajátékosokról és az országon belüli klubcserékről szóló híradások is. Lássuk a legfrissebb fejleményeket.

Most már biztos, hogy távozik az Üllői útról Kiss György és Somorjai Tamás, akik az utóbbi időben egyaránt kevés játéklehetőséget kaptak a Ferencvárosnál. Somorjai Sopronban, Kiss pedig feltehetően a Vasasban folytatja pályafutását, amennyiben elfogadja az angyalföldi klubvezetés szerződésajánlatát. A piros-kékek ezen kívül a saját utánpótlásukra is építenek, az ősszel az U19-es csapatot erősítő Baranyai Tibor és Fórizs Gergő immár a "felnőttek" között gyakorol.

Az MTK-nál újabb szerb-montenegrói légiós csatlakozott a tavaszi rajtra alapozó kerethez. A védő Miso Koljanovic tavaly év végén került a Hungária körútra, eddig a juniorok között készült, ám most az első csapatban is lehetőséget kaphat a bizonyításra. A Honvéd szintén szomszédos országból erősíthet, a kispestiek idei első próbajátékosa egy szlovák kapus, Marian Fedor.

Nyíregyházán Kenesei Zoltán és Tóth József érkezése után ezúttal középhátvédet tesztelnek. A felvidéki Geri Gergelynek egy hete van rá, hogy meggyőzze képességeiről Détári Lajos vezetőedzőt. Mint arról korábban beszámoltunk, Terjék Lajos a ciprusi Enosis csapatához igazolt, és távozik egy másik csatár, Rob Kornél is, ám ő egyelőre nem talált csapatot magának.

Az ETO FC Varga Norbertre, az UTA Arad védekező középpályására vetett szemet, a játékos azonban január 24-ig Nürnbergben szerepel próbajátékon. Az FC Argesből érkező román csatár, Marius Bilasco viszont a hírek szerint már a mai napon bekapcsolódik a győriek felkészülésébe.