Vágólapra másolva!
Az átigazolási határidő lejárta előtt brazil játékossal erősített a Budapest Honvéd labdarúgócsapata, a kispestiek a 21 éves Fereira da Silva Junior Adairt igazolták le.

A Junior néven szereplő dél-amerikai játékos a riói America FC-ből érkezett a Bozsik-stadionba, és Kiss Zsolt tulajdonos egyelőre csak annyit árult el róla, hogy a szerződést megkötötték, de további információkkal csak később tud majd szolgálni.

Rajta kívül heten kerültek a kispestiekhez, Borgulya István és Hornyák Vendel már játszott korábban a piros-feketéknél, Takács Tamás neve sem lehet ismeretlen, hiszen Szombathelyen, Debrecenben és Diósgyőrben is megfordult az élvonalban.

Patricio Antonio Madzina, Almiro Daniel Lobo, Mario Joao Manganhiga és Mano-Mano azonban minden szempontból új fiúknak számítanak, bár utóbbi már ősszel is bemutatkozhatott volna, ha megérkezett volna a játékengedélye.

A remek teljesítményével hamar közönségkedvenccé váló mozamibiki Genito honfitársai a napokban érkeznek, így akár már jövő héten pályára léphetnek a BKV Előre elleni, február 26-i Ligakupa-mérkőzésen.

Az érkezők mellett hosszú volt a távozók listája is, Vámosi Csaba, Bábik Tibor, Marcel Horky, Jovan Drobnjak, Maximilian Oraze, Szendrei György és Zoran Sztamenic is máshol folytatja.

Az Arany Ászok Ligában nyolcadik helyen álló Honvéd Debrecenben kezdi a tavaszi idényt március 5-én, feltéve, hogy az időjárás is úgy akarja, és a kupában is versenyben van még Szurgent Lajos gárdája, a negyeddöntőben a Videotont fogadják Borgulyáék.

Az utóbbi időben gyakran a problémák és botrányok miatt került reklektorfénybe a tizenháromszoros magyar bajnok egyesület, edzők és játékosok jöttek-mentek, csak a szurkolók tartottak ki folyamatosan csapatuk mellett, és egy új kezdeményezéssel próbálnak még többet tenni a klubért, megalakult ugyanis a Kispesti Labdarúgásért Támogató Egyesület.

A KLTE célja, hogy bevételével a kispesti labdarúgást segítse, részt vegyen újabb szponzorok felkutatásában, hidat képezzen a szurkolók és a vezetők között, valamint hogy anyagi támogatást nyújtson az új stadion felépítéséhez.