Vágólapra másolva!
Szerdán sem történt pozitív változás az Arany Ászok Ligában érdekelt békéscsabai labdarúgócsapat pénzügyeit illetően, így a pro-licenccel rendelkező edző, Pajkos János biztosan nem vállalja el az együttes irányítását. 

Darko Canadic bosnyák-horvát főtulajdonos hétfőn ugyan kedd estére ígért pénzt - az öthavi elmaradt bér jelentős részét - a játékosoknak, de a tréner viharsarki szerepvállalásának fő feltétele - amiről Canadiccsal megegyezett - egy nappal később sem teljesült.

A főtulajdonos kedden technikai okokra hivatkozva szerda 8:30-ban új időpontot jelölt meg. Ekkor sem láttak azonban pénzt a labdarúgók, akikhez üzenetként jutott el, hogy 14 órakor kapják meg elmaradt bérük nagy részét. Ám ekkor is hiába vártak jussukra.

Ezt tapasztalva Pajkos János úgy döntött, hogy megszakítja a kapcsolatot az Előre FC Kft. főtulajdonosával, és nem érvényesíti a felkínált szerződést. "A háromszori nem teljesítés után nincs tovább" - mondta Pajkos János. "Ha már itt vagyok, megnézem a mérkőzést, de csak a lelátóról. Aztán egyenesen hazamegyek, s elfelejtem a másfél napos kirándulást. Komolytalannak vélem a tulajdonos hozzáállását, nem ebben állapodtunk meg. Ezért befejeztem a békéscsabaiakkal való tárgyalást."

Kerekes I. Györgyné, a Békéscsabai Előre FC ügyvezető asszonya elmondta, hogy a győriek ellen ismét az A-licences Jakab Péter ül le szakmai vezetőként a kispadra.