Vágólapra másolva!
Az Arany Ászok Liga első öt csapata közül csak a Pécsett vereséget szenvedett Újpest nem tudta begyűjteni a három pontot a 26. fordulóban. A Sopron Zalaegerszegen aratott értékes győzelmet, míg a fővárosi nosztalgiarangadót a Honvéd nyerte meg a Vasas ellen.

Arany Ászok Liga 26. forduló:
Fehérvár FC - MTK Budapest 2-3 (1-1)
Székesfehérvár, 500 néző
vezette: Sápi
Fehérvár: Tudor - Csizmadia, Fehér Zs. (Horváth G., 15.), Kuttor, Vincze Z. - Lattenstein (Fodor, a szünetben), Schwarcz, Bozic, Györök - Tereánszki-Tóth, Kerek (Voicu, a szünetben
MTK: Végh - Balogh B., Juhász R., Lambulic, Pollák - Czvitkovics, Jezdimirovic, Zabos (Horváth L., 80.), Füzi Á. - Kanta J. (Hrepka, 63.), W. Silva (Illés, a szünetben)
gól: Kuttor (4.), Voicu (89.), illetve Kuttor (15., öngól), Illés (64.), Czvitkovics (76.)
sárga lap: Pollák (30.)

4. perc: a félpálya környékén Bozic észrevette, hogy az ellenfél védője elölragadt, hosszú átadással pontos labdát adott Kuttornak, aki a kifutó Véghről lefordulva bal lábbal, 14 méterről a kapu jobb oldalába lőtt (1-0).

15. perc: Kanta játszotta át a Fehérvár jobb oldali védelmét, az alapvonalról beadott, és a menteni igyekvő Kuttor a saját kapuját vette be becsúszva. (1-1).

64. perc: Füzi futott el a bal oldalon, beadása teljesen tisztán találta a pontosan érkező Illés Bélát, aki 5 méterről a jobb felső sarokba fejelt (1-2).

76. perc: Hrepka beadását követően Czvitkovics 7 méterről jobb lábbal biztosan lőtt a kapu bal oldalába (1-3).

89. perc: Kuttor beívelése után Voicu ügyesen átvette a labdát, majd 14 méterről ballal a kapu bal oldalába helyezett (2-3).

A gyorsan megszerzett fehérvári vezetés után többet támadott az MTK, amely Kuttor öngóljának köszönhetően egyenlített. Sérülésekből fakadó kényszerű cserék miatt a fehérvári együttes már nem azt a játékot produkálta a második félidőben, amit korábban, az MTK gólratörőbben, jobban futballozott, és megérdemelten győzött.