Vágólapra másolva!
Döntetlent játszott egymással a Sopron és az MTK a labdarúgó Arany Ászok Liga 16. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésen.

Arany Ászok Liga, a 16. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:
Matáv FC Sopron - MTK Budapest 1-1 (0-0)
Sopron, 1000 néző
v: Arany
Sopron: Balogh J. - Bagoly, Fehér Z., Szekeres - Lazic, Pintér (Horváth A. 88.), Balaskó, Szabó O. - Bárányos, Tóth M., Sira (Csordás 63.)
MTK: Végh - Balogh B., Juhász, Pollák, Füzi Á. - Czvitkovics (Bori 72.), Zabos, Jezdimirovic, Kanta Sz. (Illés 62.) - Kanta J., Silva
gól: Bárányos (69., 11-esből), illetve Kanta J. (62.)
sárga lap: Jezdimirovic (49.)

9. perc: Kanta Sz. előreívelt labdája a 16-os vonalánál túljutott a kapujából kiinduló, ám elcsúszó Balogh kapuson, Silva elé került, aki azonban lövés helyett kivezette azt az alapvonalon túlra.

13. perc: Balaskó jobbról középre küldött lövésszerű beadása után Végh kapus a mezőnybe ütötte a léc alá tartó labdát.

62. perc: egy előrevágott labdát Szekeres fejelt el Silva elől, éppen Kanta J. elé, aki 25 méterről a jobb felső sarokba lőtt (0-1).

69. perc: Szabó O. "az égbe rúgta" a labdát az MTK 16-osának előterében, Végh kapus ütközött Tóth Mihállyal, a soproni támadó elesett, a játékvezető a büntetőpontra mutatott, a 11-esből Bárányos a jó irányba mozduló Végh mellett a jobb felső sarokba lőtt (1-1).

A találkozó a nagy eső miatt az eredeti időpontnál tíz perccel később kezdődött. Az irreális körülményekhez, a gyakorlatilag teljesen felázott pályához kezdetben az MTK alkalmazkodott jobban, tíz perc után azonban feljött a Sopron, ám folyamatos játékról ezután sem lehetett beszélni.

A szünetet követően veszélyesebben kezdett a Sopron, ennek az MTK szerzett vezetést. A gól jót tett a "vízifocinak", hamarosan büntetőből egyenlített a hazai együttes, amely helyzetei alapján valamivel közelebb állt a győzelemhez. A vendégegyüttes pontszámban utolérte a harmadik helyen álló Ferencvárost, de rosszabb gólkülönbségével továbbra is negyedik.