Vágólapra másolva!
A Ferencváros együttese az Üllői úton 4-2-re verte a Zalaegerszeget az Arany Ászok Liga 29. fordulójában, így továbbra is versenyben van az UEFA-kupa-indulást jelentő második hely megszerzéséért. A kiesés ellen hadakozó csapatok közül a Pápa és a Kaposvár is nyert, a Nyíregyháza viszont hazai pályán kapott ki 5-0-ra az MTK-tól, így eldőlt, hogy a Békéscsaba után a Spartacus is búcsúzott az élvonaltól.

Arany Ászok Liga 29., forduló:
DVSC-AVE Ásványvíz - Pécsi MFC 3-1 (2-0)
Debrecen, 8000 néző
v.: Fábián
Debrecen: Csernyánszki (Tomic, 51.) - Nikolov, Éger, Komlósi, Halmosi - Dombi (Kiss Z., 72.), Sándor, Habi, Madar - Kerekes (László, 75.), Bogdanovic
Pécs: Németh - Dienes, Szabados, Szekeres, Sipos - Erős, Lantos (Berdó, 72.), Schindler, Kulcsár - Horváth, Pest (Dávid, 67.)
gól: Bogdanovic (14.), Sándor (26.), Kerekes (58.), illetve Horváth (92.)
sárga lap: Kerekes (59.), illetve Pest (62.), Erős (72.)

14. perc: Bogdanovic 17 méterről, fordulásból a bal alsó sarokba lőtt (1-0).

26. perc: szabadrúgást kapott a hazai együttes, a labda mögé Sándor Tamás állt, aki kissé balról, 17 méterről lőtt a hálóba (2-0).

58. perc: remek labdát kapott Kerekes, amellyel kilépve ziccerbe került: először még Némethbe lőtte a labdát, de a kipattanót már nem hibázta el (3-0).

92. perc: Horváth lépett ki a védők közül és a kapuba helyezett (3-1)

Végig fiesztahangulatban zajlott az első félidő, a bajnokcsapat nagy mezőnyfölényben játszva, megérdemelten szerzett vezetést.

Összességében látványos, közönségszórakoztató játékkal, bajnokhoz méltóan gyűjtötte be újabb három pontját a hazai együttes. Az eredmény a vendégcsapat számára hízelgő.