Vágólapra másolva!
Az Újpest FC hazai pályán 4-1-re legyőzte a Győri ETO FC-t a labdarúgó-bajnokság utolsó előtti körében, ezzel versenyben maradt az UEFA-kupa-indulást jelentő második hely megszerzéséért.

Arany Ászok Liga, 29. forduló:
Újpest FC - Győri ETO FC 4-1 (1-0)
Szusza Ferenc Stadion, 3954 néző
vezette: Saskőy
Újpest: Vlaszák - Fehér Cs., Böjte, Juhár, Vanczák - Bükszegi (Popovic, 86.), Farkas B., Polonkai (Feczesin, a szünetben), Erős K., Tóth N. (Németh N., 72.) - Kovács Z.
Győr: Stevanovic - Zsók (Regedei, 70.), Stark, Horváth R., Tóth P. - Pusztai (Peric, 46.), Lendvai, Vincze O., Jäkl - Priskin (Sándor, 65.), Kenesei
gól: Polonkai (16.), Vanczák (51.), Fehér Cs. (63.), Kovács Z. (88.) illetve Vincze O. (87.)
sárga lap: Tóth N. (24.), Fehér Cs. (59.), illetve Jäkl (48.)

9. perc: Priskin futott el a jobb oldalon, majd középre adott, ahol a bizonytalankodó Juhár szorításában Kenesei lőtt kapura, de a gólvonalról kivágták a labdát.

16. perc: kisebb kavarodás alakult ki a 16-os jobb oldalán és ezt Polonkai használta ki, hiszen Stevanovic közreműködésével a rövid sarokba lőtt (1-0).

40. perc: Bükszegi ugratta ki Fehért, aki a középen érkező Tóth N. elé tálalt, az újpesti középpályás 6 méteres lövését Stevanovic védte.

48. perc: Farkas B. 18 méteres szabadrúgását Stevanovic ütötte ki a jobb felső saroknál.

51. perc: Tóth N. remek ütemben ugratta ki az előrehúzódó Vanczákot, aki egy csel után 10 méterről a kapu jobb oldalába lőtt (2-0).

60. perc: Fehér középre adását Kovács Z. óriási helyzetben kapu mellé lőtte.

63. perc: Feczesin ívelt a 16-os jobb oldalára, ahol Fehér Cs. érkezett és 10 méterről kapásból - Stevanovic hóna alatt - a rövid sarokba lőtt (3-0).

71. perc: Tóth P. lőtt 18 méterről, de Vlaszák nagy bravúrral hárította a jobb alsóba tartó labdát.

87. perc: Vincze O. kapott labdát 20 méterre a hazai kaputól, majd tolt egyet és óriási gólt lőtt a bal felső sarokba (3-1).

88. perc: Fehér Cs. kényszerítőzött a jobb oldalon, majd a középen érkező Kovács Z. elé passzolt, aki 6 méterről a kapu közepébe lőtt (4-1).

Mindkét együttes támadófelfogásban lépett pályára, így jó első félidőt láthatott a közönség. Az Újpest csak ritkán adta ki kezéből a kezdeményezést, több helyzetet is kialakított, amelyek közül a szünetig egyet ki is használt. A második játékrészt óriási lendülettel kezdték a hazaiak, és gyakorlatilag húsz perc alatt eldöntötték a találkozó sorsát. Az Újpest minden poszton felülmúlta a tavasszal remeklő Győrt, így teljesen megérdemelten tartotta otthon a három pontot.