Vágólapra másolva!
A korábbi években sokáig verhetetlennek bizonyult Cső-Montage BFC végzett a harmadik helyen a futsal NB I-ben, miután a bronzmeccsen 2-1-re legyőzte a Kanárik SE együttesét. A finálé első meccsén kisebb meglepetésre a Colorspectrum Aramis 4-2-re diadalmaskodott a címvédő Rubeola FC Csömör otthonában. Jövőre hivatalosan is bevezetik az U21-es futsalbajnokságot.

Futsal NB I, a harmadik helyért:
Cső-Montage BFC - Kanárik SE 2-1 (0-1)

Döntő, első mérkőzés:
Rubeola FC Csömör - Colorspectrum Aramis 2-4 (2-1)
a két nyert meccsig tartó párharc állása:
1-0 az Aramis javára

Az idén kísérleti jelleggel útjára indult az U21-es bajnokság, amit jövőre hivatalosan is bevezetnek. Nyolc csapat verseng a bajnoki címért, s minden résztvevő együttes rendez egy tornát, ahol a helyezettek - a Forma-1-ből ismert rendszerhez némiképp hasonlóan - pontokat kapnak. Ezt követően a csoportmérkőzéses formában zajló egynapos döntőben dől el az országos utánpótlás-bajnoki cím sorsa.

Idén az Aramis otthonában lesz az utolsó selejtező, majd Gödöllőn bonyolítják le - minden bizonnyal június 12-én - a döntőt. Az idei kísérleti U21-es bajnokság utolsó, aranyéremről döntő összecsapása a futsal Magyar Kupa-finálé előmérkőzése lesz.

Az utánpótlás-bajnokság beindítása nagyban segíti Kozma Mihály kapitány munkáját, aki ebben az évben a tornákon járva kiválaszthatta a legtehetségesebb futsalistákat, akiknek heti rendszerességgel edzés tartott Budapesten.