Vágólapra másolva!
Nyáron lejárt a szerződése Cottbusban Lőw Zsoltnak, aki egyelőre nem tudja, hol folytatja pályafutását. A válogatott bal oldali középpályása nem tudott megegyezni a 18 csapatos Bundesliga II-ben 14. helyen végzett Energie-vel, s ezért jelenleg csapatot keres.

"Rám fér egy kis mozgás még most is, hiszen combizom-szakadás miatt a bajnokság utolsó néhány fordulójában nem tudtam játszani, ezért szóba sem kerülhettem a válogatott keretének kihirdetésénél" - mondta a Budapesten tartózkodó Lőw Zsolt az Újpest hivatalos honlapján.

"A pályafutásommal kapcsolatos legfrissebb hír, hogy már eldőlt: nem maradok az Energie Cottbusnál, mert lejárt a szerződésem, és nem tudtunk megállapodni a hosszabbítás részleteiről. Még nem tudom, hol folytatom, de az biztosnak tűnik, hogy nem költözöm vissza Magyarországra."

"Szeretnék három-négy évet még külföldön, elsősorban Németországban maradni. Természetesen nem felejtettem el korábbi ígéretemet, miszerint Újpestre még haza kell jönnöm, de nem levezetésként" - vallotta be az egykori újpesti kedvenc.