Vágólapra másolva!
Azok után, hogy Tamási Zoltán Diósgyőrbe távozott és Farkas Balázzsal is szerződést bontott az Újpest, ráadásul Simek Péter jövője is kérdéses, jó hír a lila-fehér drukkerek számára, miszerint a csapatkapitány Tóth Norbert 2009-ig meghosszabbította szerződését a Megyeri úton.

A 2004/2005-ös bajnoki év legjobbjának választott Tóth Norbert kitart az Újpest mellett, a válogatott középpályás ugyanis csütörtökön négy évvel meghosszabbította szerződését, s így 2009. június 30-ig a csapatnál marad.

"Jól érzem magam Újpesten, hiszen itt játszottam pályafutásom eddigi legjobb meccseit és sokat köszönhetek ennek a klubnak. Remélem, a továbbiakban is sikerül stabilizálni a jó formámat és ezzel is hozzájárulni a csapat eredményességéhez, ami azt jelentené, hogy kölcsönösen jól járunk. A megegyezés gyorsan ment, hiszen korrekt ajánlatot kaptam az Újpest FC vezetőitől, s úgy érzem, még négy évig biztos lesz a helyem ennél a klubnál" - mondta Tóth Norbert az ujpestfc.hu-nak.

"Abban, hogy több fórumon is én lettem az év játékosa, komoly szerepe van a csapatnak is. Természetesen nem vagyok elégedett a személyes sikeremmel, hiszen a negyedik helyezés csalódás számomra. Eddig négy edzésen vagyunk túl, a csapathoz sok ügyes fiatal játékos érkezett, s azért is dolgozunk, hogy a beilleszkedésük minél simábban menjen, és minél hamarabb tétmeccsen is bebizonyíthassák tehetségüket."