Vágólapra másolva!
Nem fogadta el az Újpest labdarúgócsapatának ajánlatát Simek Péter, így a válogatott középpályás és a klub azonnali hatállyal a közös szerződésbontás mellett döntött. A hírek szerint Simek Diósgyőrbe tart.

Közös megegyezéssel szerződést bontott egymással az Újpest FC labdarúgócsapata és Simek Péter, miután a válogatott középpályás nem fogadta el a klub ajánlatát. A 25 éves játékos 2002 nyarán igazolt az Újpest FC-hez, amellyel egy bajnoki ezüstérmet és egy Szuperkupát nyert.

"A klub új ajánlatát nem tudtam elfogadni, ezért úgy döntöttünk, hogy elválunk egymástól. Sajnálom, de így hozta a sors. Nagyon sokat köszönhetek az Újpestnek, hiszen tavaly lila-fehérben lettem az év játékosa. A hogyan továbbról egyelőre nem tudok biztosat mondani, elsődleges célom, hogy külföldre igazoljak. Itthonról természetesen kaptam ajánlatokat, de most inkább a légióséletet választanám" - nyilatkozta Simek a lila-fehérek hivatalos honlapjának.

Diósgyőri információ szerint a középpályást komoly ajánlattal kereste meg a DVTK is. Bereczky István ügyvezető igazgató a Borsod Online-nak megerősítette a hírt, hozzátéve: a 25 esztendős játékos szerdán értesíti a klubot döntéséről. A lap úgy tudja, a futballistát a Fehérvár FC is csábítja.

Újpesten nem tartottak igényt a próbajátékon lévő Joel Drogbára, a francia Montrouges labdarúgója már az első edzésen megsérült, Mészöly Géza vezetőedző pedig úgy vélte, nem jelentene erősítést csapata számára.