Vágólapra másolva!
A Pécsi MFC labdarúgócsapata leigazolta Balaskó Ivánt, aki az előző idényben Sopronban szerepelt. A mecsekaljai klub annak ellenére kötött kétéves szerződést Balaskóval, hogy a játékos ellen két különböző ügyben folyik eljárás. Az egyesület azonban olyan záradékot tett az írásos megállapodásba, hogy ha bűnösnek találják az új szerzeményt, akkor a szerződését a klub bármikor felbonthatja.

További erősítést jelent a pécsi együttesnek, hogy elfogadta a klub szerződésajánlatát Dienes András, aki újabb egy évre aláírt. Hétfőn a már Magyarországon tartózkodó brazil csatárral, Alexszel sikerülhet megállapodni.

A Ferencvároshoz szerződő Erős Gábor mellett újabb távozót is regisztrálhattak a Mecsekalján: Pest Krisztián szerződésének lejártával nem maradt a piros-feketéknél, hanem a ciprusi első osztály újoncához, a paphoszi Apop Kinyras együtteséhez szerződött.

"A magyar lehetőségekhez képest anyagilag jobb ajánlatot kaptam, ráadásul nagyon tetszett, amit Cipruson láttam" - nyilatkozta a 30 éves középpályás a Dunántúli Naplónak

(MTI) / [origo]