Vágólapra másolva!
Huszti Szabolcs szinte biztosan elhagyja az anyagi gondoktól gyötört Ferencvárost, és a fiatal középályással több külfüldi klubot is kapcsolatba hoztak, legtöbbször az angol West Bromwich Albion, a görög Panathinaikosz és a skót Rangers neve merült fel. A legkitartóbb kérőnek az angol egyesület tűnik, amely már januárban érdeklődött  az "új Gera"-ként emlegetett ballábas játékos iránt.

Sam Stapleton, Huszti ügynöke a fansfc.com oldalon úgy nyilatkozik, hogy több magasan jegyzett bajnokságból is érdeklődnek a 11-szeres válogatott iránt, akire úgy tekintenek, mint az "új Gerá"-ra, de egyelőre még semmi konkrétumról nem tud beszámolni.

Az Evening Times honlapján a Rangers érdeklődéséről olvasni, a cikk szerint Alex McLeish, a glasgow-iak menedzsere azóta figyeli Husztit, amióta a válogatott színeiben két gól szerzett a skótok elleni barátságos találkozón, és 300 ezer font körüli vételárat emlegetnek.

Az tehát egyelőre nem dőlt el, hogy lesz -e újabb magyar játékosa a West Bromwich Albionnak, az viszont kiderült, hogy az előző idényben teljesítményével rengeteg elismerést begyűjtő Gera visszatér Birminghambe, ugyanis véger ért a magyarországi nyaralása.

"Már nagyon várom a hétfőt, hogy újra együtt dolgozhassak a többiekkel. Az utóbbi hetekben egyéni edzésterv alapján dolgoztam ugyan, de már hiányzik a rendes edzés, az, hogy együtt legyek a csapattal. Figyeltem az átigazolási híreket, és nagyon örülök annak, hogy egyelőre minden csapattársam maradt Birminghamban, azaz minden ismerős arcot újra köszönthetek majd. Biztosan kemény időszak lesz a következő pár hét, de szívesen dolgozom majd, hiszen tudom, hogy a Premier League-ben egész éven át milyen komoly igénybevétel vár majd rám, és hogy erre alaposan fel kell készülni. A kézsérülésemet szerencsére egyre kevésbé érzem, és remélem, hogy visszaérkezésem után az orvosok is úgy vélekednek, hogy gond nélkül edzhetem, és játszhatok. Tavaly ilyenkor izgalommal telve utaztam Angliába és nem tudtam, csupán sejtettem, hogy mi vár rám. Most már tudom, hogy barátok, remek társak közé csöppnek újra, és azon leszek, hogy a lehető legtöbbet fejlődjek az elkövetkező hónapokban, és minden szurkolónak örömet okozzak majd a pályán" - nyilatkozta a magyar válogatott csapatkapitánya a repülőtéren.