Vágólapra másolva!
A Puskás Ferenc-válogatott elleni mérkőzés előtt egy nappal, augusztus 13-án kora délután érkezik Budapestre a Real Madrid labdarúgócsapata, amely még aznap 19 órától nyílt edzést tart a találkozó helyszínén, a Puskás-stadionban.

Az esemény szerdai sajtótájékoztatóján a szervezők elmondták, a szombat esti tréning megtekintéséhez szükséges belépőkhöz az egyik sportruházati cég által az erre az alkalomra készített (4490 forintos áron kínált) pólók megvásárlásával lehet hozzájutni.

A edzésre szóló jeggyel a 6 és 12 év közötti gyerekek egy sorsoláson is részt vehetnek, amelynek 22 nyertese együtt vonulhat ki a pályára a csapatokkal a találkozó előtt, valamint további tíz szerencsés testközelből figyelheti a madridi csillagok edzését.

A Real délutáni megérkezését követően sajtótájékoztatót tart, amelyen Arrigo Sacchi igazgató és Emilio Butragueno sportigazgató mellett Roberto Carlos, Raúl és Guti is jelen lesz. A hazai együttest Lothar Matthäus szövetségi kapitány állítja össze, aki szintén sajtótájékoztatót tart majd jövő szombaton.

A mérkőzésnek már a honlapja is beindult, amelyet a www.realbudapesten.com címen lehet elérni, továbbá elhangzott, hogy egy poszterekkel teletűzdelt programfüzet is megjelenik az összecsapásra.

A szervezők a korábbi, anyagi természetű vádakkal és a sajtótájékoztatón felmerült hasonló jellegű kérdésekkel kapcsolatban jelezték, a tisztánlátás érdekében már kérték a spanyol klub vezetőit, hogy nyilvánosságra hozhassák a fővárosi gárda fellépti díját, de az engedélyt még nem kapták meg. Annyit azonban elárultak, az 50 millió forinttal több, mint a brazil válogatott által tavaly kért összeg.

Arra a kérdésre, hogy a nyílt edzés pluszköltségekkel jár-e, a főszponzor képviselője elmondta: a szerződés egy összegben tartalmazza a Real Madrid igényeit.