Vágólapra másolva!
A Borsodi Liga 2. fordulójának szombati mérkőzései után csak az MTK csapata maradt százszázalékos, a kék-fehérek odahaza nyertek 2-0-ra a Pécs ellen. Az Újpest és a Vasas 2-2-re végzett egymással a fővárosi rangadón, ugyanez az eredmény született Győrben, ahol az újonc REAC kettős emberhátrányban szerzett pontot. A Zalaegerszeg és a Diósgyőr odahaza verte a Tatabányát, illetve a Fehérvárt, míg az UEFA-kupa mérkőzésre készülő Sopron Pápán győzött.

Borsodi Liga 2. forduló:
MTK Budapest - Pécsi MFC 2-0 (0-0)
Hidegkuti-stadion, 1000 néző
v: Megyebíró
MTK:Végh - Balogh B., Lambulic, Juhász, Pollák - Czvitkovics, Jezdimirovic, Zabos (Lipcsei, 81.), Bori (Bonifert 72.) - Kanta, Pál (Illés, 58.)
PMFC: Herbert - Schindler, Dienes, Szabados, Gaál - Berdó, Pavicevic (Andorka, 65.), Szögedi (Lantos, 83.), Sipos (Kalina, 83.) - Horváth, Balaskó
gól: Lambulic (47.), Illés (90.)
sárga lap: Gaál (59.)

7. p: Ügyes összjáték után Pál kapott labdát a vendégek 16-osánál, és senkitől sem zavartatva, egyedül törhetett kapura, ám néhány centivel elhibázta a bal alsó sarkot.

47. p: Bal oldali beadást követően az előrehúzódó Lambulic a pécsi ötös jobb sarkáról, kapásból a vendégkapuba lőtt (1-0).

90. p: Az MTK gyors kontratámadása végén Illés hat méterről, a Herbert rossz kifutása után üresen maradt kapuba fejelt (2-0).

Lendületesen kezdte a mérkőzést a hazai csapat, amely az első húsz percben több lehetőséget is kidolgozott, a vendégtámadásokat pedig remekül szűrte meg. A félidő második fele eseménytelen játékot hozott, miután az MTK visszaesett, a Pécs pedig továbbra is veszélytelen maradt.

Fordulás után ismét a vendéglátók léptek fel kezdeményezőleg, aminek már a második percben gól lett a jutalma. A baranyaiak ezt követően megpróbáltak váltani, ám továbbra sem volt átütőerő játékukban, a hazaiak pedig az utolsó percben bebiztosították győzelmüket.