Vágólapra másolva!
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen meglepetésre idegenben 1-0-ra legyőzte Portugáliát. A mieink gólját Feczesin Róbert szerezte a 63. percben.

A magyar együttes jól kezdte az Európa egyik legerősebb csapatának számító Portugália elleni mérkőzését kedd este. A korosztályos csapat több helyzetet is kialakított a Viseuban rendezett barátságos mérkőzés első félidejében, hiszen Feczesin Róbert, Sándor György és Tisza Tibor is betalálhatott volna az ellenfél kapujába.

A szünet után végül meg is született a mieink vezető találata: a 63. percben Feczesin Róbert kapott nagyszerű labdát Tisza Tibortól, és az újpesti csatár 10 méterről a hazaiak kapujába lőtt (0-1). Bár a portugálok mindent megtettek az egyenlítésért, a Róth Antal vezette együttes szervezetten és taktikusan játszott, így nagy meglepetésre megszerezte az idegenbeli győzelmet - adta hírül az mlsz.hu.

Portugália az Eb-selejtezők során minden mérkőzését megnyerte, a mieink pedig jelenleg - Svédországgal holtversenyben - a második helyen állnak a csoportban.

U21-es barátságos mérkőzés:
Portugália - Magyarország 0-1 (0-0)
Magyarország: Kovács Zoltán - Mészáros Attila, Máté Péter, Balogh Béla, Takács Zoltán - Czvitkovics Péter (Tőzsér Dániel, 79.), Lipták Zoltán (Kanta József, 73.), Sándor György, Pollák Zoltán - Feczesin Róbert (Jovánczai Zoltán, 73.), Tisza Tibor.
gól: Feczesin (63.)