Vágólapra másolva!
A labdarúgó Borsodi Liga negyedik fordulójában a bajnoki címvédő DVSC-AVE Ásványvíz - amely szerdán 3-0-s vereséget szenvedett a Manchester Unitedtől a Bajnokok Ligája selejtezője harmadik fordulójának visszavágóján, s ezzel kettős vereséggel búcsúzott a sorozattól - a Győri ETO FC otthonába látogat.

Érdekesség, hogy a hajdúságiak annak ellenére, hogy az elmúlt szezonban kimagasló teljesítménnyel szerezték meg az aranyérmet, mindkét Győr elleni találkozójukat elveszítették.

Az egyik legnagyobb érdeklődéssel várt találkozó a Ferencváros zalaegerszegi vendégjátéka lesz, hiszen ha a három forduló alatt mindössze egyetlen pontot gyűjtött fővárosi gárda elveszíti a találkozót, akkor könnyen elképzelhető László Csaba vezetőedző menesztése.

Az éllovas MTK Budapest a Tatabányát fogadja a Hidegkuti-stadionban, míg a múlt héten az Üllői úton 0-3-ról egyenlítő Pápa a Budapest Honvédot látja vendégül, ahol Vadócz Krisztián minden bizonnyal búcsúmérkőzését játssza, hiszen a 20 éves válogatott középpályás ötéves szerződést kötött a francia élvonalban szereplő Auxerre-rel.