Vágólapra másolva!
Egy nappal azután, hogy az élvonalban szereplő Diósgyőr labdarúgócsapatának vezetősége menesztette Gálhidi György vezetőedzőt, már meg is találta az utódot Zoran Kuntic személyében. Az egykori ferencvárosi csatár a jövő héten állhat munkába, a hétvégén még Veréb György irányítja a DVTK-t a Debrecen ellen.

Üllői úti pletykák arról suttogtak, amennyiben a Ferencváros labdarúgócsapatánál útilaput kötnének László Csaba vezetőedző talpára, a kispadra eséllyel pályázhatna Albert Flórián és Zoran Kuntic is.

A Fradi egykori csatára egyelőre úgy tűnik, nem anyaegyesületénél kap élvonalbeli munkát, a zöldek utánpótlásában dolgozó szakembert ugyanis a Diósgyőr kérte fel, hogy pótolja a menesztett Gálhidi Györgyöt.

A Borsod Online információja szerint a DVTK vezetése szóban már megállapodott Kunticcsal. A tréner korábban már dolgozott vezetőedzőként, tavalyi a második vonalban szereplő Bodajk trénere volt.

"A megállapodás értelmében hétfőn, a szerződés aláírása után Zoran Kuntic átveszi a szakmai munka irányítását a piros-fehéreknél - mondta Sallói István, a klubot működtető kft. ügyvezető igazgatója, aki azt is elmondta, hogy a szombati Debrecen elleni bajnokin Veréb György kapusedző dirigálja a csapatot.