Vágólapra másolva!
A Borsodi Liga 6. fordulójában csak a Fehérvár és a Honvéd tudott idegenben pontot szerezni, a másik öt mérkőzésen hazai diadal született. A székesfehérváriak a REAC otthonában nyertek 2-1-re, a kispestiek Kaposvárról hoztak el egy pontot. Az Újpest és a Zalaegerszeg egy ötössel küldte haza a Tatabányát, illetve a Pápát, a Vasas Gyánó triplájával verte a Pécset, a keleti presztícsmeccsen a Debrecen 2-0-ra legyőzte a Diósgyőrt, míg a Győr a Sopron ellen gyűjtötte be a három pontot.

Borsodi Liga, 6. forduló:
REAC - FC Fehérvár 1-2 (0-1)
Budai II László Stadion, 1500 néző
v.: Fábián
REAC: Farkas - Nagy, Szirtesi (Sallai, 40.), Horváth, Csopaki - Virág (Fekete, 70.), Cseri (Németh), Kapcsos, Somorjai - Nyerges, Török
Fehérvár: Tudor - Csizmadia, Kuttor, Koller, Vincze - Lattenstein (Bartyik 86.), Bozic, Farkas, Györök (Nagy D., 81.) (Disztl 90.) - Sitku, Alumona.
gól: Somorjai (75.), illetve Sitku (37., 59.)
sárga lap: Virág (23.), Sallai (82.) ill. Kuttor (25.), Tudor (81.)

37. perc: Bozic a pálya közepéről ívelt Sitkuhoz, aki megelőzte a védőjét, s 14 méterről jobbal lőtt Farkas kapujának bal oldalába (0-1).

59. perc: Csizmadia futott el a jobb oldalon, majd Alumona elé gurított, aki kapura lőtt. A labda a Sitku elé pattant, aki Farkas kapujának közepébe pöccintette a labdát (0-2).

75. perc: Megkapta első akciógólját az FC Fehérvár az idei bajnokságban. A csereként beállt Németh lőtt jobb oldalról a kapu elé, a vendégvédők röviden mentettek, így Somorjai 11 méterről lőtt Tudor kapujába (1-2).

(Mobilpress)