Vágólapra másolva!
A 10. forduló mérkőzéseit rendezik szombaton és vasárnap a labdarúgó Borsodi Ligában. A listavezető Fehérvár FC a második helyen álló, címvédő Debrecenhez látogat. A debreceniek ebben a szezonban még nem szenvedtek vereséget, a fehérváriak nem játszottak döntetlent. A mezőny másik veretlen együttese, az MTK a Kaposvárt látja vendégül.

A legtöbb gól a statisztikák alapján Újpesten várható, ahol a Pápa lesz a vendég. Az újpestiek ebben a bajnokságban mindkét vidéki ellenfelüket (Tatabánya, Pécs) 5-1-re győzték le otthon, míg a pápaiak fővárosi meccsein legalább hat gól született (Ferencváros-Pápa 3-3, MTK-Pápa 7-0).

***

November 29-én, kedden rendezik meg a 7. fordulóban elmaradt Bp. Honvéd-MTK Budapest mérkőzést a labdarúgó Borsodi Ligában. A találkozó 18 órakor kezdődik.

Az eredetileg október 1-jére kiírt összecsapás azért maradt el, mert a Honvédot a liga szeptember 29-én Tornyi Barnabás volt vezetőedzővel fennálló tartozása miatt kizárta az élvonalból. Az MLSZ október 11-én - miután a klub és Tornyi megegyezett - hatályon kívül helyezte a kizárást.