Vágólapra másolva!
Legkésőbb csütörtök estig eldől, ki lesz a Ferencváros vezetőedzője. A labdarúgó-bajnokság idei szezonjában szerényebben szereplő együttes kedden bontott közös megegyezéssel szerződést László Csabával, de az utódot eleddig nem sikerült megtalálni.

Az abszolút esélyesként aposztrofált Verebes József az [origo]-nak korábban megerősítette, nem kíván négy mérkőzés erejéig beszállni a zöldek szakmai munkájába. A sportnapilap szerint esélyes a posztra a közelmúltban Cipruson menesztett egykori szövetségi kapitány, Gellei Imre, szóba jöhet még Pölöskei Gábor, Pintér Attila, esetleg Csank János neve is.

A jelenlegi pályaedző, Vass László mellett azonban szívesen vállalná a munkát (pályaedzőként) ifjabb Albert Flórián, aki jelenleg a klub utánpótlásánál dolgozik.

A második helyen jutott tovább a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság rendezésére benyújtott magyar-horvát pályázat. Az UEFA végrehajtó bizottságának máltai ülésén az olaszok tizenegy szavazatot kaptak, a magyar-horvát kandidálás pedig kilencet. Az ukrán-lengyel pályázat hét vokssal szintén továbbjutó, míg Törökország (6) és Görögország (2) kiesett.

Hazai pályán kapott ki 8-7-re a Cső-Montage BFC futsallcsapata, amelyet a Kanárik SE legénysége győzött le. A 6. fordulót követően előbbi a 8., utóbbi a 6. helyet foglalja el a tabellán.