Vágólapra másolva!
Október végén a vb-ezüstérmes és háromszoros olasz gólkirály Giuseppe Signori Sopronba igazolt. A 38 esztendős játékos pár hét alatt meghódította a hűség városának a szurkolóit, hiszen igazi vezéregyénisége lett Selymes Tibor csapatának. Mire lesz képes a magyar NB I-ben? - erről kérdeztük olvasóinkat.

Signoritól tarthatnak az ellenfelek - videoriport

A 171 cm magas futballista a Serie A-ban 344 alkalommal lépett pályára, és 188 gólt szerzett. Az olasz válogatott szerelését 28-szor húzta magára, és hét találatig jutott. Hat évig futballozott a Lazio csapatában, melynek színeiben háromszor (1993, 1994, 1996) gólkirály lett. Ezt követően egy évig a Sampdoriát erősítette, majd hat esztendeig a Bologna játékosa volt. Itt fejezte be olaszországi pályafutását, tavaly az Iraklisz Szaloniki együttesébe igazolt, és öt mérkőzésen kapott szerepet, gólt nem lőtt.

A félelemetes bal lábáról ismert Signori pillanatok alatt beilleszkedett a Sopron együttesébe, amit remek megmozdulásai, gólpasszai, kapufái, no meg két Magyar Kupa- és egy bajnoki találata is hűen tükröz.

Olvasóink többsége (közel fele) szerint az olasz támadó párszor villan, 27 százaléknyian úgy vélik: lefocizza a mezőnyt. Több mint 800 voks érkezett a "gólkirály lesz" opcióra, valamint arra, hogy az Újpesten felemásan szereplő Túliót fogja "kísérteni" a soproni csillag. Igen kevesen szavaztak arra, hogy Signorit védőink "leradírozzák" a pályáról - úgy néz ki, erre nem is fog sor kerülni...

A szavazás végeredménye:
Párszor villan 4752 (49,9 %)
Lefocizza a mezőnyt - 2590 (27,2%)
Gólkirály lesz - 821 (8,6%)
Túliót kísérti - 806 (8,5%)
Leradírozzák - 548 (5,8%)
Összes szavazat: 9517